Sunday 12 December 2021

Grupitöö retsensioon

Mänguelementide eetiline kasutus lastele suunatud tarkvaras

    Valisin retsensiooniks töö pealkirjaga "Mänguelementide eetiline kasutus lastele suunatud tarkvaras" . Tegin just sellise valiku, sest teema on mulle endale ekstreemselt tähtis tänapäeva ühiskonnas.

    Töö on keeleliselt korrektne ja seda on huvitav lugeda. Ainus viga keele kasutuse osas on see, et vahel on sama punkti korratud. Näiteks tuuakse välja see, et raamat seletab nelja sammulist mudelit kaks korda.

    Sisu poolest tunnen, et tekst jäi natuke lühikeseks. Samas ei saa kindlalt öelda, et see on viga, sest tekst mis on kirjutatud, on info rohke ja huvitav. 

    Leian, et mõned töös välja toodud meetodid on nii ebaeetilised, et peaks ammu illegaalsed olema. Sellest tulenevalt loen töö sisu väga ajakohaseks. Nähtavasti on paljudel noortel inimestel töös mainitud meetodite tulemusena olnud oma elule otsesed negatiivsed mõjud.

    Töö viitamine on  väga hästi tehtud. Alati, kui tahtsin kontrollida mingit fakti, oli viite link olemas ja faktide kasutus oli alati professionaalne. Töös ei esitatud arvamusliidrite arvamust faktidena.

    Üleüldiselt on töö kohta natuke raske retsensiooni kirjutada, sest töö räägib iseenda eest. Saatsin oma äsja emaks saanud õele teose lugemiseks, et ta saaks sellest tulenevalt oma last kaitsta taolist ohtlike modernse maailma probleemide vastu.

Allikad:

https://wiki.itcollege.ee/index.php/M%C3%A4nguelementide_eetiline_kasutus_lastele_suunatud_tarkvaras

    

No comments:

Post a Comment

Grupitöö retsensioon

Mänguelementide eetiline kasutus lastele suunatud tarkvaras      Valisin retsensiooniks töö pealkirjaga "Mänguelementide eetiline kasut...